so..m-am apucat si eu de un fic Naruto amuzant..insa si putin romantic....primul capitol e cam scurtulet recunosc insa urmatorul va fi mare..promit
so....enjoy it !
first chapter: O dimineata agitata
-Naruto!! Iesi odata din baie sau iti bag capul in WC !
Acestea fura primele vorbe ce rasunau prin hotel la ora 8 dimineata. Fusesera spuse de o fata cu parul roz ce statea destul de nervoasa in fata unei usi. Avea in mana o periuta de dinti, de culoare verde ca si ochii ei frumosi, si un prosop tot verde cu niste dungi roz pe margini. Sakura Haruno in carne si oase. Era imbracata in niste pijamale roz cu flori albe. Astepta atat de nervoasa incat daca cineva era langa ea,sigur nu traia mai mult de 2 minute.
-Naruto! Stiu ca nu prea ai mai facut cunostinda cu dusul si cu wc-ul in timpul misiunii insa asta nu inseamna ca trebuie sa stai acolo 100 de ani !! tipa rozalia.
De ea se apropia incet un baiat cu parul negru si ochii la fel, de te pierdeai in privirea lui. Era imbracat in niste pijamale albastre cu alb si avea in mana un prosop si o periuta de dinti. Purta decat pantalonii pe el, pieptul avandu-l gol. Arata asa bine...
-...Sakura, nu trebuie sa iti irosesti cuvintele, poate a cazut in WC sau s-a aruncat pe geamul din baie, spuse acesta incet, sec, insa cu o voce senzuala ca de obicei.
Uneori nu vorbea deloc pentru ca era o fire mai retrasa, tacuta si sarcastica. Daca avea sa iti spuna vreodata un compliment ori era vis ori zburau porcii. Unicul Sasuke Uchiha.
-Buna dimineata Sasuke...
-Mda..neata'.
-Hei, mi-a vazut cineva bandaua satului nostru? spuse un tip mai mare decat cei doi care aparu dintr-o camera, cu o frizura ciudata si cu o masca.Kakashi Hatake, senseiul lor.
-Sensei, ar trebui sa aveti grija de lucrurile dumneavoastre, adauga rozalia.
-Da, Sakura are dreptate, sopti si brunetul ce isi tinea mainile incrucisate si statea in spatele fetei, parca mirosindu-i parul.
-Mda..poate asa e. Mersi baieti pentru "ajutor".
Kakashi se intoarse inapoi in camera ca sa isi caute blestemata de banda. Se auzi o pocnitura puternica. Fusese usa de la baie care se deschise violent.
-Ce super a fost! E o dimineata perfecta! rosti un blond cu ochii albastrii ca cerul si parul ciufulit.
Naruto Uzumaki mereu prezent.
-Naruto...idiotule!! a urmat un pumn din partea Sakurei pentru bietul Naruto. Data viitoare baia ta va fi boschetul de afara ma auzi?? era nervoasa si asta se vedea.
In fond, a asteptat o jumatate de ora la usa.
-Fraiere...,murmura si brunetul care parca incepu sa rada incet de replica fetei.
Era echipa 7, originala si unica. Acelasi Sasuke Uchiha[nume de cod: brunetul], dragut la infatisare incat te topeai in fata lui insa cam nesuferit si rece. Aceasi Sakura Haruno[nume de cod: rozalia], indragostita de brunet insa mult mai frumoasa iar ochii ei de smarald topeau orice baiat. Acelasi Kakashi[nume de cod: sensei], misterios, cu nasul mereu in cartea lui insa cu unicele si vechile scuze cand venea vorba de intarziat. Si nu in ultimul rand Naruto Uzumaki[nume de cod: blondul], energic, amuzant, cam prostut si visator.
Terminasera o misiune blestemata si se oprira la un hotel pentru odihna. Nu de mult timp, doar de seara erau acolo.
Era dimineata, una destul de agitata pentru toti, incat si pasarile din copaci au plecat in alt loc pentru stat.
-Sakura-chan, ce am facut de data asta? se plangea blondul.
Rozalia nu mai apuca sa zica de ce pentru ca Sasuke i-o lua inainte.
-Unu. Ai stat o jumatate de ora in baia aia nenorocita. Doi. Aseara faceai ca toate alea de am adormit cam pe la unu noaptea. Trei. Ai suparat-o pe Sakura si asta nu e bine, stii doar ca ai sa o incasezi mereu de la ea cat si de la mine. Alte comentarii fraiere ? il intreba Sasuke putin nervos.
-Nici unul nici unul.
Dupa ce rozalia si brunetul au terminat cu baia toti s-au dus la masa, erau lihniti. Ca de obicei, Kakashi sensei cu nasul in cartea lui. Naruto comandase cam 3 farfurii cu ramen, nu ca si ceilalti doi ce sigur le ajungeau una singura.
-Sasuke-kun..nu crezi ca este o dimineata cam agitata ? il intreba Sakura incet pe brunet.
-Ba da. Una chiar ciudata pana si pentru mine.
Sakura se uita mirata la baiatul de langa ea dar in acelasi timp inima batandu-i puternic.
deci..ce ziceti..va placut ?? astept pareri
adieu !